قالب وردپرس بیتستان پرنده فناوری
خانه » وب مستر » از سیر تا پیاز دریافت نماد اعتماد الکترونیک
فروشگاه اینترنتی ایلیار
دریافت نماد اعتماد الکترونیک
دریافت نماد اعتماد الکترونیک

از سیر تا پیاز دریافت نماد اعتماد الکترونیک

  • دریافت نماد اعتماد الکترونیک

    نماد اعتماد الکترونیکی به‌عنوان مجوزی برای کسب‌و‌کارهای اینترنتی است و فروشگاه‌های اینترنتی برای قانونی کردن فعالیت‌های خود حتما باید نسبت به اخذ آن اقدام کنند.

    زمانی که کاربران وارد وب‌سایتی می‌شوند چگونه بدون شناخت قبلی، اعتماد کنند و مبلغی را برای خرید محصول یا خدمات واریز کنند؟

    اگر کیفیت محصول مناسب نباشد یا اصلاً محصولی در کار نباشد چه می‌شود؟!

    این سوالات کاربرانی است که موقع خرید از یک وب‌سایت با آن روبرو می‌شوند.

    دریافت اینماد روشی است که می‌تواند تا حدی اعتماد کاربر را در این زمینه افزایش دهد.

    اگر می‌پرسید اینماد چیست؟ همراه ما باشید تا پاسخی مناسب برای سوال خود بیابید.

    اینماد چیست؟

    اگر می‌پرسید اینماد چیست؟ بهتر است بگویم اینماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی یک نماد است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک به وب‌سایتی‌ها داده می‌شود که دارای ضوابط مشخص و از پیش تعیین شده‌ای باشند.

    چند وقت پیش موقع جستجو در گوگل با وب‌سایتی آشنا شدم که برای دریافت اینماد یک دوره‌ی آموزشی با هزینه‌ی نسبتاً زیاد برگزار کرده بود!

    واقعیت این است که برای گرفتن این نماد شما مراحل پیچیده‌ای پیش رو ندارید. با مطالعه‌ی همین مقاله می‌توانید به راحتی این نماد را دریافت کنید.

    این لوگو فقط به وب‌سایت‌های فروشگاهی تعلق می‌گیرد. پس اگر وب‌سایت شما خبری، وبلاگی و… است به اینماد نیاز نخواهید داشت.

    اما اگر دارای فروش اینترنتی هستید یعنی در وب‌سایت خود درگاه پرداخت دارید این نماد برای شما مفید خواهد بود.

    نماد اعتماد الکترونیک چیست ؟

    نماد اعتماد الکترونیک مجوزی است که از طرف سازمان صنعت معدن و تجارت صادر می‌شود. وقتی که یک وب سایت یا فروشگاه نماد اعتماد دریافت می‌کند، تحت نظارت این سازمان قرار می گیرد. اگر سایتهایی که نماد اعتماد دارند پول دریافت کنند و در ازای آن کالا ارائه ندهند، خریدار می‌تواند به راحتی شکایت کند و مراحل قانونی کار را طی کند.

    با توجه به اینکه سایتهای دارای نماد اعتماد تحت نظارت قرار می‌گیرند و  از آنها مدارک شناسایی دریافت می‌شود،

    می‌توانید با اطمینان بیشتری نسبت به سایتهای ناشناس از آنها خرید کنید.

    نماد اعتماد الکترونیکی نشانه‌ای است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به فروشگاه‌های اینترنتی معتبر داده می‌شود.

    فروشگاه‌های اینترنتی سایت‌هایی هستند که شرح مختصری از کالا یا خدمات خود را به کاربران نشان می‌دهند و کاربر با پرداخت کردن هزینه‌ی لازم توسط درگاه‌های پرداخت اینترنتی می‌تواند از خدمات مورد نظر خود بهره‌مند شود

    . از آنجایی که فرآیند خرید و تحویل کالا به صورت مجازی انجام می‌شود

    ، بنابراین کاربر باید پیش از اقدام کردن به خرید از صحت خدماتی که فروشگاه اینترنتی ارائه می‌دهد اطمینان حاصل کند و اینجاست که اهمیت نماد الکترونیکی اعتماد معنا پیدا می‌کند.

    این نماد بعد از بررسی وب‌سایت و احراز هویت مالک حقیقی یا حقوقی و با هدف اعلام صلاحیت فروشگاه‌ اینترنتی به مدت ۱ سال به صاحب آن داده می‌شود.

    کاربر با کلیک کردن روی نماد الکترونیکی که نشان آن معمولا در صفحه‌ی اصلی وبسایت درج شده است می‌تواند به اطلاعاتی شامل آدرس سایت، وضعیت نماد (تاریخ اعتبار آن)، آدرس شرکت، تلفن و پست الکترونیکی فروشگاه دسترسی داشته باشد. درصورتی‌که وضعیت نماد معتبر باشد یعنی فعالیت‌های وب‌سایت قانونی است و کاربر می‌تواند با اطمینان خاطر از فروشگاه مورد نظر خرید کند.

    فراموش نکنید که نماد اعتماد الکترونیکی معتبر باید قابلیت کلیک شدن را داشته باشد.

    برخی از سایت‌هایی که قصد کلاه‌برداری دارند تنها از تصویر این نماد استفاده می‌کنند که این کار غیرقانونی بوده و ممنوع است. علاوه بر آن شما با وارد شدن به وبسایت ای‌نماد و سپس انتخاب لیست کسب‌و‌کارهای دارای نماد الکترونیکی، به صفحه‌ای هدایت خواهید شد که با وارد کردن آدرس دامنه می‌توانید وضعیت نماد سایت را مشاهده کنید. بنابراین برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی درج IP کافی نیست و حتما باید دامنه‌ی ثبت شده داشته باشید.

    مزایای گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی

    نماد اعتماد الکترونیک نشان دهنده ی اعتبار فروشگاه اینترنتی شما می‌باشد و داشتن این نشان موجب رسمیت بخشیدن و نظام مندی سایت و کسب و کار شما می‌شود، که این امر در ایجاد اعتماد در کاربران شما اهمیت بسیاری دارد و کاربران با خیالی آسوده می‌توانند از فروشگاه‌های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید انجام دهند.

     

    نکته‌ی دوم در خصوص ضرورت گرفتن نماد اعتماد الکترونیک این است که یک فروشگاه اینترنتی پس از اخذ این نشان امکان دریافت مستقیم درگاه بانکی از سوی بانک را دارد. این مسئله خود موجب عدم نیاز به درگاه‌های واسط بانکی و افزایش امنیت وب‌سایت شما می‌شود چرا که درگاه‌های واسط جز در موارد معدودی قابل اعتماد نمی‌باشند. علاوه بر آن با درگاه بانکی مستقیم نیازی به پرداخت کارمزد بابت هر تراکنش به درگاه واسط نمی‌باشد.

     

    علاوه بر موارد فوق فروشگاه‌های دارای نماد اعتماد الکترونیک امکان استفاده از سیستم‌های پرداخت درب منزل (COD) با پنل اداره پست جمهوری اسلامی ایران را دارند. (استفاده از این پنل و امکان ارسال به صورت پرداخت درب منزل صرفا به فروشگاه‌های دارای نماد اعتماد تعلق می‌گیرد.)

    انواع نماد اعتماد الکترونیکی

    نماد اعتماد الکترونیکی در حال حاضر به ۲ نوع تقسیم‌بندی می‌شود:

    نماد دائم یک ستاره: این نماد بعد از ثبت‌نام و بررسی وب‌سایت توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در صورت دارا بودن یک سری از معیارها به وب‌سایت داده می‌شود.

    نماد دائم دو ستاره: شرایط لازم برای اخذ نماد دو ستاره با نماد یک ستاره یکسان است و تنها تفاوت آن این است که فروشگاه اینترنتی متقاضی این نماد باید از گواهی امنیت SSL استفاده کرده باشد. پروتکل SSL یک استاندارد وب است که طی آن اطلاعات بین کاربر و وب‌سایت به‌صورت کد شده مبادله می‌شوند و قابل بازیابی نیستند.

    مدارک لازم جهت اخذ نماد اعتماد الکترونیکی:

    متقاضیان حقیقی:

    ۱- تصویر مجوز فعالیت (در صورت وجود)

    ۲- تعهدنامه شخصیت حقیقی

    متقاضیان حقوقی (تجاری /غیرتجاری):

    ۱- تصویر آگهی روزنامه رسمی

    ۲- تصویر اصل اساس‌نامه

    ۳- آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)

    ۴- آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئت مدیره (در صورت وجود)

    ۵- آگهی آخرین تغییرات موضوع فعالیت شرکت (در صورت وجود)

    ۶- تعهدنامه شخصیت حقوقی

    ۷- تصویر پروانه /مجوز فعالیت

    متقاضیان دولتی:

    تصویر نامه در سربرگ رسمی سازمان با امضای مقام مسئول مربوطه مبنی بر تعلق وب‌سایت به دستگاه دولتی مزبور.

    مراحل اخذ نماد اعتماد الکترونیکی

    برای تسریع امور مربوط به اخذ نماد الکترونیکی اعتماد بهتر است قوانین و معیارهای مورد نظر این سازمان را در سایت خود اعمال کنید. قوانین و آیین‌نامه‌های مورد نظر به طور کامل در وب‌سایت این سازمان درج شده است. شما همچنین می‌توانید از بخش سوالات متداول، پاسخ بخشی از سوال‌های خود را پیدا کنید. به یاد داشته باشید تنها وب‌سایت‌هایی می‌توانند نماد اعتماد الکترونیکی دریافت کنند که فروشنده‌ی کالا یا خدمات هستند. وب‌سایت‌هایی که تنها کسب‌و‌کار خود را تبلیغ می‌کنند یا از طریق تلفن از مشتری‌های خود سفارش می‌گیرند، نیازی به دریافت نماد اعتماد الکترونیکی ندارند.

    مرحله‌ی اول

    به سایت نماد اعتماد الکترونیکی کسب‌و‌کارهای اینترنتی مراجعه کنید و سپس روی گزینه‌ی درخواست نماد اعتماد کلیک کنید. برای وارد شدن به سامانه باید شناسه‌ی کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. اگر قبلا در سایت عضو نشده‌اید، روی ایجاد حساب کاربری کلیک کرده و پس از عضویت وارد سامانه شوید.

     مراحل نماد اعتماد الکترونیک
    مراحل نماد اعتماد الکترونیک
    نماد اعتماد الکترونیک
    نماد اعتماد الکترونیک

    مرحله‌ی دوم

    در این مرحله شما باید اطلاعات هویتی، اطلاعات محل سکونت و اطلاعات تماس فردی خود را وارد کرده و تأیید کنید.

     نماد اعتماد الکترونیکی
    نماد اعتماد الکترونیکی

    مرحله‌ی سوم

    بعد از پر کردن فرم به صفحه‌ای هدایت می‌شوید که باید تصویر صفحه‌ی اول شناسنامه، تصویر پرسنلی و تصویر کارت پایان خدمت (در صورت لزوم) را بارگذاری کنید.

    از میان مدارک خواسته شده تنها تصویر صفحه‌ی اول شناسنامه و تصویر کارت ملی  اجباری بوده و مابقی اختیاری هستند.

     مراحل نماد اعتماد الکترونیک
    مراحل نماد اعتماد الکترونیک

    دریافت نماد اعتماد الکترونیک

    دریافت نماد اعتماد الکترونیک

    دانلود راهنمای مراحل ثبت نام اعتماد الکترونیک

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    مطلب پیشنهادی

    فارسی سازی وردپرس

    فارسی کردن پیشخوان وردپرس

    فارسی کردن پیشخوان وردپرس فارسی کردن وردپرس میتونه با روش‌های مختلفی انجام بگیره که شاید در …

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.